YOTUEL® Professional

Vastaanotolle ja kotivalkaisuun

YOTUEL® Professional -valkaisutuotteilla ammattilainen loihtii kirkkaan hymyn turvallisesti ja tehokkaasti.

Parhaat tulokset saat, kun valkaisuhoito aloitetaan vastaanotolta ja jatketaan kotivalkaisuna ammattilaisen opastuksella.

YOTUEL® Professional -valkaisugeelit ovat pH-neutraaleja, joten geelit eivät liuota hammaskiillettä. Itseasiassa YOTUEL® Professional -valkaisugeeleissä on kiillettä hoitavia ainesosia kuten kaliumfluoridia ja ksylitolia. Tästä syystä YOTUEL® Professional -tuotteet vahvistavat kiillettä - tutkitusti.

Voit helposti ylläpitää tuloksia käyttämällä uudestaan yksilöllisiä valkaisulusikoita sekä YOTUEL® Professional -kotivalkaisutuotteita sekä hammastahnoja.

Turvallisen ja tehokkaan
YOTUEL®-valkaisun kulku

TARKASTUS
Vastaanotto - Suun tarkastus

Valkaisuhoito kannattaa aina aloittaa vastaanotolta. Suu, ikenet ja hampaat tarkastetaan aina ennen valkaisuhoidon aloittamista.

Tarvittavat hoitotoimenpiteet

Suun pitää olla tulehduksista ja karieksesta vapaa. Hampaat puhdistetaan ja mm. hammaskivi poistetaan. Myös mahdolliset paikat hampaissa tarkastetaan ja tarvittaessa uusitaan valkaisuhoidon jälkeen. Näin varmistetaan, että valkaisutulos on mahdollisimman tehokas ja tasainen.

VALKAISU
Vastaanotto - Yotuel Professional - Tehokas ja turvallinen

Vastaanotolla valkaisu tehdään aina ammattilaisen toimesta. Vahvat vetyperoksidigeelit ovat vain ammattilaisten käyttöön. Terveessä suussa ikenet suojataan ja valkaisu tehdään patentoidulla Yotuel Special 35 % -vetyperoksidigeelillä. Yleensä suoritetaan kaksi tai kolme 15 minuutin valkaisujaksoa samalla kertaa. 

Yotuel-tuotteet aktivoidaan kemiallisesti

Yotuel Professional -tuotteiden kanssa ei tarvita UV- tai laservalolamppuja. Laaja tutkimuskatsaus* on osoittanut valojen vaikutukset vähäisiksi tai olemattomiksi.

*In-office dental bleaching with light vs. without light: A systematic review and meta-analysis.
Bianca Medeiros Maran et al.
KOTIVALKAISU
Kotivalkaisu tehostaa valkaisutulosta

Valkaisutulokset ovat yksilöllisiä. Valkaisuhoitoa voidaan jatkaa kotivalkaisuna. Vastaanottovalkaisun jälkeen potilaalle valmistetaan yksilölliset valkaisulusikat. Hoitoa jatketaan Yotuel Professional 16 % karbamidiperoksidi -kotivalkaisutuotteilla, kunnes haluttu lopputulos saavutetaan. 

Yotuel Professional -kotivalkaisutuotteet

Yotuel Professional -kotivalkaisutuotteita käytetään noin yksi tunti kerrallaan ja noin 1-2 viikon ajan. Patentoidut Yotuel Professional -tuotteet eivät aiheuta jälkivihlontaa ja hoitavat kiillettä. Täyttöpakkaus sisältää valkaisugeelin lisäksi myös Yotuel Microbiome One -hammastahnan.

YLLÄPITO
Säilytä yksilöllinen valkaisulusikka

Valkaisutulosta ylläpidetään käyttämällä jatkossa Yotuel Professional -kotivalkaisugeeliä sekä Yotuel-hammastahnoja. Kotivalkaisugeelien täyttöpakkaukset saat Yotuel-vastaanotoilta. 

Yotuel Professional -kotivalkaisutuotteet

Kahden viikon hoitojakso antaa yleensä maksimaalisen tuloksen ja kertoo kuinka paljon hammasta voi ylipäätänsä valkaista. Tästä syystä ei ole tarpeellista pitkittää kotivalkaisua kahta viikkoa pidempään.

YOTUEL®  Professional -valkaisu

Usein kysyttyä

YOTUEL® Professional -tuotteet aktivoituvat kemiallisesti. Valoja ei tarvitse käyttää. Niistä ei ole merkittävää hyötyä valkaisutulokseen*. Mikäli vastaanotolla on kuitenkin käytössä kyseisiä valoja, voidaan niitä käyttää myös YOTUEL® Professional -tuotteiden kanssa.

Moni virheellisesti luulee, että UV-valo tai laservalo valkaisee hammasta. Valojen tehtävä on vain lämmittää valkaisugeeliä. Tutkimukset osoittavat, ettei valkaisutulos 1-2 viikon seurannan jälkeen ole parempi verrattuna ilman valoa tehtyyn vastaanottovalkaisuun. 

*In-office dental bleaching with light vs. without light: A systematic review and meta-analysis.
Bianca Medeiros Maran et al.

YOTUEL® Professional -valkaisugeelit ovat pH-neutraaleja, joten geelit eivät liuota hammaskiillettä. Itseasiassa YOTUEL® Professional -valkaisugeeleissä on kiillettä hoitavia ainesosia kuten kaliumfluoridia ja ksylitolia. Tästä syystä YOTUEL® Professional -tuotteet vahvistavat kiillettä - tutkitusti.

Tehokkain tapa valkaista hampaat on vastaanottovalkaisu käyttämällä YOTUEL® Special 35 % vetyperoksidivalkaisugeeliä. Valkaisu tehdään puhtaille hampailla ammattilaisen toimesta. Yleensä riittää yksi käyntikerta, jonka aikana tehdään kahdesta kolmeen 15 minuutin valkaisua. Mikäli hampaat ovat värjääntyneemmät, jatketaan valkaisua kotona Yotuel Professional 16 % karbamidiperoksidi -kotivalkaisutuotteilla, kunnes päästään haluttuun lopputulokseen.

Vastaanotoilla käytettävien ja niiden kautta saatavien kotivalkaisutuotteiden peroksidimäärät ovat vahvempia kuin kosmetiikkakaupoista tai apteekeista saatavissa tuotteissa. Ainoastaan ammattilaistuotteet vaikuttavat kiilteen alla hammasluun pinnalla pilkkoen värjääviä molekyylejä. Tästä syystä hampaan sisäistä sävyä saadaan vaalennettua ja koko hammas näyttää vaaleammalta. Muut kuin vastaanottotuotteet tai vastaanottojen kautta saatavien tuotteet puhdistavat vain hampaan pintaa.

Valkaisutulos on yksilöllistä. Siihen vaikuttaa mm. hampaan sävy, kiilteen laatu elämäntavat jne. Yleensä vastaanottovalkaisulla saadaan 4 - 8 asteen vaaleneminen heti. Välittömästi vastaanottovalkaisun jälkeen hampaat näyttävät erityisen hohtavilta. Tämä vaikutus hieman tasoittuu ensimmäisten päivien aikana. Tämä on normaalia.

Kotivalkaisulla voidaan tehostaa valkaisuhoitoa. Kotivalkaisussa käytetään yksilöllistä valkaisulusikkaa sekä YOTUEL® Professional 16 % karbamidiperoksidigeeliä ammattilaisen opastuksella. YOTUEL® Professional 16 % karbamidiperoksidigeeliä käytetään päivittäin tunnin ajan kerrallaan noin viikon ajan.

Kotivalkaisulla voidaan tehostaa vastaanottovalkaisua. Kotivalkaisussa käytetään yksilöllistä valkaisulusikkaa sekä YOTUEL® Professional 16 % karbamidiperoksidigeeliä ammattilaisen opastuksella. YOTUEL® Professional 16 % karbamidiperoksidigeeliä käytetään päivittäin tunnin ajan kerrallaan. Hoitojakso kestää yleensä yhden viikon - maksimissaan kaksi viikkoa. Kahden viikon hoitojakso antaa yleensä maksimaalisen tuloksen ja kertoo kuinka paljon hammasta voi ylipäätänsä valkaista. Tästä syystä ei ole tarpeellista pitkittää kotivalkaisua kahta viikkoa pidempään.

Yksi YOTUEL® Professional -kotivalkaisugeelin paketti sisältää valkaisugeelin lisäksi hoitavan YOTUEL® Microbiome One -hammastahnan. Yksi kotivalkaisupakkaus riittää noin viikoksi.

Vastaanotoilla käytettävät valkaisugeelit valkaisevat hammasta sisältä. Kaikki muu "valkaisu" on vain hampaan pinnan puhdistamista. Pelkkä pinnan puhdistus auttaa palauttamaan hampaan luonnollisen sävyn, muttei vaalenna hammasta tätä pidemmälle. Jos hampaan sisäisiä värjäymiä halutaan vaalentaa, on ainoa tapa käyttää vahvempia valkaisutuotteita. Englannin kielessä näillä kahdella asialla on eri nimitykset - pintaa puhdistavat tuotteet ovat whitening-tuotteita ja hampaan sisäisiä värjäymiä poistavat tuotteet ovat bleaching-tuotteita.